x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu patru răniţi, dintre care doi minori, pe DN 26

Accident rutier cu patru răniţi, dintre care doi minori, pe DN 26

18 Apr 2019   •   13:51
Accident rutier cu patru răniţi, dintre care doi minori, pe DN 26

Patru persoane, dintre care două minore, au fost rănite într-un accident rutier, în care au fost implicate trei maşini, pe DN 26, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Iulian Unguru.

"Şoferul unui autoturism, de 21 ani, care circula dinspre Vânători spre Galaţi, a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 24 ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, care era parcat în afara părţii carosabile. A rezultat rănirea gravă a două persoane, un tânăr de 18 ani şi o tânără de 17 ani, din a doua maşină, care au fost transportaţi la spital, şi rănirea uşoară a altor două persoane, şoferul, de 24 ani, şi o altă tânără de 17 ani, tot din a doua maşină. Şoferii au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a spus Iulian Unguru.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale, atât de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cât şi de la SMURD.

"Echipajele SMURD au preluat trei persoane, un tânăr de 18 ani, cu traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă la braţul drept şi traumatism de coloană cervicală, şi două tinere, ambele de 17 ani, cu politraumatisme, una dintre ele având şi o fractură închisă la genunchiul drept. Tânărul de 18 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean, iar cele două tinere la Spitalul de Pediatrie", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Şi şoferul de 24 ani a fost transportat la spital cu un echipaj medical de urgenţă, având leziuni uşoare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN 26