x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu trei răniţi, între care o adolescentă de 15 ani, pe DE 581

Accident rutier cu trei răniţi, între care o adolescentă de 15 ani, pe DE 581

20 Aug 2018   •   15:31
Accident rutier cu trei răniţi, între care o adolescentă de 15 ani, pe DE 581

Trei persoane din judeţul Iaşi, între care o adolescentă de 15 ani, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, în zona localităţii Munteni, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. 

Potrivit sursei citate, un bărbat de 50 ani, din municipiul Iaşi, a condus autoturismul pe raza comunei Munteni, circulând dinspre Bârlad către Tecuci şi, pierzând controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în gardul unei locuinţe. 

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum şi a două pasagere din maşină, o femeie de 50 ani şi o adolescentă de 15 ani, ambele din municipiul Iaşi. 

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. 

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076. 

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier DE 581