x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier cu trei victime în urma unei tamponări dintre un autocamion şi un autoturism, pe DN15

Accident rutier cu trei victime în urma unei tamponări dintre un autocamion şi un autoturism, pe DN15

15 Sep 2018   •   18:12
Accident rutier cu trei victime în urma unei tamponări dintre un autocamion şi un autoturism, pe DN15

Trei persoane au ajuns la UPU SMURD Târgu Mureş, dintre care una în stare de inconştienţă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotractor pe DN 15E60, la ieşirea din oraşul Luduş către Târgu Mureş. 

"Pe DN 15E60 Luduş -Târgu Mureş, la kilometrul 33+750 de metri, fondul carosabilului umed, într-o curbă periculoasă, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un autotractor înmatriculat în Polonia. Nu cunoaştem exact care este starea victimelor, din primele informaţii două sunt în stare mai gravă. În cauză a fost deschis un dosar penal", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş (IPJ), Emanuela Rugină. 

Potrivit Emanuelei Rugină, traficul rutier pe DN15E60 a fost blocat aproape o oră şi jumătate, iar în acest moment a fost reluat. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat că la locul accidentului a intervenit punctul de lucru din Luduş cu o autospecială cu Apă şi Spumă (ASAS), o ambulanţă SMURD, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o echipă de descarcerare de la Deataşamentul din Târnăveni şi elicopterul SMURD. 

Potrivit ISU Mureş, două dintre victime au fost preluate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă conştiente, iar una a fost preluată de elicopterul SMURD. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident DN15