x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT rutier GRAV în Galați

ACCIDENT rutier GRAV în Galați

22 Aug 2015   •   18:25
ACCIDENT rutier GRAV în Galați

Trei persoane, între care un copil de un an, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, în urma unui accident rutier produs sâmbătă la intersecţia dintre DN 25 şi DJ 255, pe drumul ce leagă Galaţiul de Tecuci.

"Un şofer, de 28 ani, care se afla la volanul unui autoturism pe DN 25, de la Tecuci către Galaţi, ajuns la intersecţia cu DJ 255 s-a angrenat în depăşirea unei autoutilitare, condusă de un şofer de 29 ani, care tocmai vira stânga. În urma impactului, a fost rănit şoferul autoturismului, dar şi o femeie de 23 ani şi un copil de un an din aceeaşi maşină", a declarat inspectorul Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră Galaţi.

Echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi au intervenit la faţa locului.

"Am acordat asistenţă medicală victimelor unui accident rutier. Este vorba despre o femeie de 23 ani, care suferise un traumatism la nivelul gleznei şi un alt traumatism frontal. Tot în acelaşi accident am intervenit pentru un copil de un an care prezenta o stare generală de rău şi vărsături. Ulterior, a fost transportat la spital şi şoferul unui autoturism", a precizat directorul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

×