x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN 6, soldat cu 2 morţi

ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN 6, soldat cu 2 morţi

09 Oct 2015   •   10:30
ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN 6, soldat cu 2 morţi

Accidentul rutier produs vineri dimineaţa în sectorul Prunişor al DN 6 s-a soldat cu doi morţi şi trei răniţi, doi dintre aceştia din urmă fiind în stare foarte gravă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Potrivit sursei citate, unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza la condiţiile de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz.

"În urma impactului a rezultat încarcerarea a cinci persoane. Echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD au intervenit cu operativitate. Din păcate, pentru două persoane nu s-a mai putut face nimic, ele fiind găsite decedate, iar alte trei au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Starea a două dintre acestea din urmă este foarte gravă", a precizat Lohon.

Circulaţia rutieră în zona în care a avut loc tragicul eveniment va reveni la normal după ce lucrătorii Secţiei de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin vor îndepărta de pe carosabil epavele celor două autovehicule.

×