x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier mortal, la Târgu Frumos: O femeie și-a pierdut viața într-un mod GROAZNIC

Accident rutier mortal, la Târgu Frumos: O femeie și-a pierdut viața într-un mod GROAZNIC

06 Mar 2020   •   13:18
Accident rutier mortal, la Târgu Frumos: O femeie și-a pierdut viața într-un mod GROAZNIC

În această dimineața a avut loc un accident rutier mortal  în localitatea ieșeană Târgu Frumos. Din primele cercetări, s-a constatat faptul că, un bărbat, de 44 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea o autoutilitară, ar fi surprins și accidentat mortal o femeie, de 70 de ani, din orașul Târgu Frumos, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe parcajul pietonal. Potrivit martorilor, femeia a fost decapitată după ce a fost târâtă de TIR peste 400 de metri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, iar cercetările continuă.”au explicat autoritățile

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 9.00. Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat faptul că în accidentul rutier există şi o victimă. Veniţi la faţa locului, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea victimei. Poliţiştii rutieri, după mai multe cercetări, au ajuns la concluzia că un conducător al unui autotren-TIR a surprins şi accidentat mortal o persoană în vârstă. Autoritățile spun  că femeia, traversa neregulamentar stradă la ieşirea din localitatea ieşeana Tg. Frumos spre Iaşi pe DE 583. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

×
Subiecte în articol: accident iasi