x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT STUPID. Doi tineri au MURIT în timp ce priveau o cursă ilegală

ACCIDENT STUPID. Doi tineri au MURIT în timp ce priveau o cursă ilegală

01 Aug 2015   •   10:56
ACCIDENT STUPID. Doi tineri au MURIT în timp ce priveau o cursă ilegală
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Doi tineri în vârstă de 20 și 24 de ani și-au pierdut viața noaptea trecută în timp ce priveau, de pe marginea drumului, o cursă ilegală de mașini la care participau prietenii lor, relatează pressalert.ro.

Cursa a fost pusă la cale pe DJ 692, între Pesac și Lovrin, județul Timiș. Participanții plecaseră de la o petrecere de majorat, pentru că voiau mai multă adrenalină.

La volanul mașinii care a produs tragedia se afla un tânăr de 19 ani. Acesta rula pe contrasens spre un alt BMW, condus de un tânăr de 27 de ani, când a pierdut controlul automobilului. Doi tineri care priveau spectacolul de pe margine au fost striviți între două mașini, iar alte trei vehicule au fost avariate.

Poliția a constatat, când a ajuns la fața locului, că amândoi șoferii care participau la drift erau băuți. Cel de 19 ani avea o alcoolemie de 0,70 la mie. „În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală și participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș.

×