x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil cu doi răniţi produs din cauza denivelărilor din asfalt pe DJ 711A

Accident teribil cu doi răniţi produs din cauza denivelărilor din asfalt pe DJ 711A

01 Oct 2018   •   14:06
Accident teribil cu doi răniţi produs din cauza denivelărilor din asfalt pe DJ 711A

Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, în zona localităţii dâmboviţene Colacu, din cauza denivelărilor din asfaltul de pe DJ 711A, care au provocat spargerea pneurilor, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis luni. 

''În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 711A, în afara localităţii Colacu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un copac. Din primele cercetări se pare că din cauza denivelărilor din asfalt pneurile autoturismului, de pe partea stângă, s-au spart'', precizează IPJ Dâmboviţa. 

Accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe DJ 711A, în afara localităţii Colacu. 

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri din autovehicul, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportaţi la spital. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă, a menţionat sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dambovita