x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL de autobuz în Bistrița. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

Accident TERIBIL de autobuz în Bistrița. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

09 Feb 2020   •   08:43
Accident TERIBIL de autobuz în Bistrița. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite
Sursa foto: Bistriteanul

UPDATE Traficul rutier pe DN 15A a fost reluat pe o bandă de circulaţie, la mai bine de două ore de la producerea accidentului rutier pe raza localităţii Galaţii Bistriţei, între un autocamion şi un autobuz, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Neamţ, care circula pe direcţia Bistriţa - Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate.

De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi: şoferul autobuzului, un bărbat de 49 ani din Bistriţa, şi patru pasageri - o femeie de 51 ani şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 61 ani.

Stire initiala O persoană a decedat şi alte cinci au fost transportate la spital cu diferite traumatisme şi fracturi în urma accidentului produs între un autobuz şi un autocamion pe DN 15A, în localitatea Galaţii Bistriţei, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit acesteia, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul autocamionului, care circula pe direcţia Bistriţa - Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate. De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi.

În urma accidentului, poliţiştii au deviat traficul rutier pe relaţia Bistriţa - Reghin prin DJ 154, iar pe direcţia Teaca - Bistriţa prin DJ 151. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident