x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL de microbuz în Vrancea. S-au răsturnat pe DN 24. 5 victime

Accident TERIBIL de microbuz în Vrancea. S-au răsturnat pe DN 24. 5 victime

04 Sep 2019   •   20:38
Accident TERIBIL de microbuz în Vrancea. S-au răsturnat pe DN 24. 5 victime
Sursa foto: Captura Antena 3

UPDATE Şoferul microbuzului de transport persoane care s-a răsturnat, miercuri seara, pe DN24, după ce a fost lovit de un autoturism se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Miercuri seara, pe DN 24, la km 2+800, un microbuz de transport persoane cu capacitatea 8+1 a fost lovit de conducătorul unui autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în intersecţia cu DJ 204 E. În urma accidentului, şoferul microbuzului de transport persoane a fost testat cu aparatul alcool, rezultând o alcoolemie de 0,11% în aerul respirat. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu avea alcoolemie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

În urma coliziunii, microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. Cinci persoane din microbuz au fost rănite, fiind transportate la spital de echipajele SAJ şi SMURD pentru a primi îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat pe sensul Tecuci-Tişiţa, fiind deblocat după finalizarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar şoferului microbuzului i se vor preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Stire initiala Cinci persoane au fost rănite, miercuri seara, pe DN 24, între Tişiţa şi Tecuci, după ce microbuzul în care acestea călătoreau a fost lovit de un autoturism care nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Miercuri, la ora 19,45, pe DN 24, la km 2+800, conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers Tişiţa - Tecuci nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, în intersecţia cu DJ 204 E, unui microbuz care circula regulamentar pe sensul opus, intrând astfel în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea a cinci persoane din microbuz, două rănite grav şi trei uşor", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

În urma coliziunii, microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat.

La faţa locului au intervenit pompierii Staţiei de pompieri Panciu cu o ambulanţa SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. AGERPRES

×