x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Bistriţa-Năsăud: Doi manelisti au MURIT

Accident TERIBIL în Bistriţa-Năsăud: Doi manelisti au MURIT

15 Mai 2017   •   08:35
Accident TERIBIL în Bistriţa-Năsăud: Doi manelisti au MURIT
Sursa foto: bistriteanul.ro

UPDATE Unul dintre maneliştii morţi în accidentul din Bistriţa, mai exact din Anieş, a fost identificat. Este vorba despre Alin Molnar, cunoscut în zona aceea ca Alin de la Bistriţa. 

Alin Molnar se afla la volan, iar deodată a pierdut controlul volanului şi a murit pe loc, la fel şi celalalt bărbat care îl însoţea, precizează răsunetul.ro. Alin de la Bistriţa era foarte cunoscut deoarece participa la foarte multe evenimente, nunţi, botezuri în zona Bistriţei. 

"Nu-mi vine să cred jur sâmbătă am avut botez si el o cântat deci nu pot să cred :( (...) Bunul Dumnezeu sa te aiba in Grija Lui drag prieten Alin Molnar!

Stire initiala Două persoane şi-au pierdut viaţa, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17D, în localitatea Anieş din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb.

Din primele date, a rezultat faptul că şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a colizionat postamentul unui indicator aflat la intrarea în localitatea Anieş.

Cei doi bărbaţi aflaţi în maşină, şoferul de 35 ani şi un pasager în vârstă de 32 ani, ambii din Bistriţa, au decedat în urma rănilor suferite. Ambele persoane erau din Bistrița şi erau manelişti. Unul dintre ei este solist vocal, iar celălalt toboșar. În momentul producerii accidentului, se pare, că se întorceau de la o petrecere, unde au cântat, infomreaza bistriteanul.ro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

×
Subiecte în articol: accident manelisti Alin de la Bistriţa