x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL in Braila. Un tânăr a fost UCIS de o țeavă care a străpuns microbuzul

Accident TERIBIL in Braila. Un tânăr a fost UCIS de o țeavă care a străpuns microbuzul

10 Ian 2016   •   09:40
Accident TERIBIL in Braila. Un tânăr a fost UCIS de o țeavă care a străpuns microbuzul
Sursa foto: infobraila.ro

Un accident TERIBIL a avut loc sambata noaptea in Braila. Un microbuz plin cu pasageri care venea de la Aeroportul Otopeni si ar fi trebuit sa ajunga la Galati a lovit in plin un refugiu de tramvai. Un tânăr a fost UCIS de o țeavă care a străpuns microbuzul, informeaza Obiectiv Braila.

Bărbatul se afla pe unul dintre locurile din spate. O țeavă a refugiului a intrat în maxi-taxi în momentul în care microbuzul a lovit refugiul. Țeava l-a rănit mortal.

Tanarul mort era din Galati si se intorcea din Spania impreuna cu tatal sau, care nu s-a dezlipit de maxi-taxi pana cand corpul neinsufletit nu a fost ridica de Medicina Legala.

Si iubita victimei a ajuns la locul accidentului, urland de durere si strigandu-l pe barbatul care urma sa ii devina sot.

"M-am trezit cu o teava era intre mine si copilul meu. M-am speriat caci baiatului ii curgea sange si m-am chinuit sa il scot de acolo. Lumea a inceput sa tipe… Nu stiam incotro sa o luam. Cand m-am dat jos din masina l-am vazut pe baiatul din spate. Tatal lui se chinuia sa il salveze, dar era prea tarziu", a declarat mama copilului ranit in accident, citat de infobraila.ro.

Firma ”ZUZU Transporters” de care aparține microbuzul este din Focșani și efectua cursa de la Otopeni la Galați. La nivelul companiei s-a declanșat o anchetă. Toate telefoanele dispeceratului fuseseră direcționate către un prieten al șoferului, angajat al aceleeași companii.

"Șoferul nostru, Iulian Lemnaru, este stabilizat la spital. Niciunul dintre răniți nu e în stare gravă. Toți fac analize, sunt conștienți din câte știu eu. Din păcate, tânărul acela a decedat...Acum ajung și eu la locul accidentului. Nu înțeleg cum s-a întâmplat, șoferul nostru nu a mai avut probleme, era un șofer bun. Vom vedea exact ce s-a întâmplat, se face o anchetă", a declarat Robert George Genete, reprezentant Relații Clienți ”Zuzu Transfer Aeroport” al firmei.

În mașină mai erau 10 persoane. Toate sunt bine acum, dar încă marcate de ceea ce li s-a întâmplat.

Răniții au 41 de ani- șoferul, 15 ani, minorul pasager în maxi-taxi, și 38, celălalt pasager rănit. Aceștia sunt la spital.


×
Subiecte în articol: accident