x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Capitală: Cinci tinere sunt în stare gravă

Accident TERIBIL în Capitală: Cinci tinere sunt în stare gravă

27 Mar 2016   •   11:17
Accident TERIBIL în Capitală: Cinci tinere sunt în stare gravă

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă noaptea în Capitală. Cinci tinere au ajuns la spital cu răni grave după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină de gunoi. Şoferiţa, de numai 19 ani, conducea cu viteză, spun poliţiştii. Alte două persoane, din maşina de salubritate, au fost rănite uşor.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul I.C. Brătianu. În maşină se aflau cinci tinere. Din primele cercetări, şoferiţa, în vârstă de 19 ani, conducea cu viteză şi a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ajuns pe contrasens, unde a lovit o maşină de gunoi. Martorii spun însă că una din roţi a explodat, iar tânăra s-a speriat şi a tras de volan.

"A făcut explozie la roata din stânga şi a intrat pe contrasens sub maşina de gunoi. S-a auzit bubuitură foarte puternică din moment ce maşina de gunoi a ricoşat trei metri în spate", a spus un tânăr. "A explodat un pneu. S-a speriat, a tras de volan în stânga şi s-au tamponat destul de urât", a spus un bărbat, conform RTV.

×
Subiecte în articol: accident