x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Constanța, duminică dimineaţa. 3 persoane au murit, iar alte 4 au suferit leziuni multiple

Accident TERIBIL în Constanța, duminică dimineaţa. 3 persoane au murit, iar alte 4 au suferit leziuni multiple

14 Iul 2019   •   08:13
Accident TERIBIL în Constanța, duminică dimineaţa. 3 persoane au murit, iar alte 4 au suferit leziuni multiple
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta

Accident teribil, duminică dimineața după ora 5, între un autoturism și o dubă plină de pepeni. Cele două s-au ciocnit frontal, în urma unei depășiri. Trei persoane au murit pe loc, iar alte 4 au suferit leziuni multiple

"Astăzi, în jurul orei 4.50, un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Tulcea către Constanța și, ajungând la kilometrul 281, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum și a pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi o autoutilitară, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens. În urma impactului 3 persoane au decedat, iar alte 4 au suferit leziuni multiple, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 22

 

×