x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Mamaia. O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit

Accident TERIBIL în Mamaia. O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit

13 Apr 2019   •   09:42
Accident TERIBIL în Mamaia. O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit
Sursa foto: Observator

O tânără de 19 ani a fost băgată în comă de iubit, în Mamaia. Băiatul a întors Mercedesul peste linia dublă continuă şi a fost izbit de două autoturisme care circulau regulamentar din sens invers. Şoferul vinovat are 21 de ani.


"Un bărbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers şi bandă cu al doilea autoturism", precizează IPJ.

În urma accidentului rutier, patru tineri - şoferul uneia dintre maşinile care circulau regulamentar şi trei pasageri - au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, trei dintre victime au suferit "traumatism toracic, traumatism cranio-facial; traumatism cranian, traumatism membru superior; traumatism cranian", iar o a patra, un tânăr de 19 ani, "comă scor glasgow 5, ventilat mecanic, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism abdominal". AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident