x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Mureş! Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă

Accident teribil în Mureş! Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă

27 Iun 2018   •   16:45
Accident teribil în Mureş! Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă

Un copil de trei luni a fost rănit, miercuri, de un autocamion care a intrat într-o casă din localitatea Corunca, vehiculul fiind scăpat de sub control după ce a fost lovit de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate de trecere. 

"Accidentul s-a petrecut pe DN 13 E60, pe raza localităţii Corunca, unde, pe fondul neacordării de prioritate de către un autoturism, o autoutilitară a fost proiectată într-o casă de pe marginea şoselei. În urma evenimentului au fost rănite patru persoane, două din autoturism, şoferul autoutilitarei şi un copil în vârstă de 3 luni, aflat în casă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Rugină, care nu a putut preciza care este starea victimelor. 

Circulaţia pe DN 13 E60, în apropiere de Târgu Mureş s-a desfăşurat cu dificultate. 

Tot miercuri, pe Drumul Naţional 13 E60, la kilometrul 143, în localitatea Chendu, în urma coliziunii frontale dintre două TIR-uri, circulaţia rutieră a fost blocată, timp de cel puţin două ore, traficul rutier revenind la normal abia după aproape şapte ore de la producerea accidentului. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat că în urma tamponării dintre cele două TIR-uri, într-o curbă periculoasă, o persoană a ajuns la UPU SMURD Târgu Mureş cu răni grave. Unul dintre TIR-uri transporta sticle şi butoaie cu bere, al doilea nu avea încărcătură. AGERPRES

×
Subiecte în articol: belelus ranit mureş