x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Orșova. Doi fraţi de 3 respectiv de 4 ani au ajuns în stare gravă la spital

Accident TERIBIL în Orșova. Doi fraţi de 3 respectiv de 4 ani au ajuns în stare gravă la spital

25 Mar 2019   •   07:35
Accident TERIBIL în Orșova. Doi fraţi de 3 respectiv de 4 ani au ajuns în stare gravă la spital
Sursa foto: captura video

Duminică seara a avut loc un accident TERIBIL pe DN 6, la ieșire din localitatea Orșova, judeţul Mehedinţi. Doi fraţi de 3 respectiv de 4 ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce tatăl lor a pierdut controlul volanului s-a răsturnat pe contrasens şi s-a izbit de un Logan, apoi a ricoşat într-un TIR. 

La spital a mai ajuns un minor de 14 ani, care se afla în Logan, dar şi bărbatul vinovat de producerea accidentului.

Acestuia i s-au recoltat probe biologice, după ce ar fi refuzat să sufle în etilotest. Din primele informaţii, omul s-ar fi urcat băut la volan.

Reprezentanții IPJ Mehedinți au declarat că un bărbat în vârstă de 46 ani, din orașul Vinju Mare, conducea pe DN6/E70, din direcția Drobeta Turnu Severin spre Orșova.

 

La intrarea în orașul Orșova, a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un autoturism înmatriculat în județul Gorj, care era condus regulamentar de un bărbat de 48 ani.

După impact, autovehicul a ricoșat într-un TIR.

La Spitalul Municipal Orșova au fost transportate 3 victime (2 minori de trei ani, pasageri în autoturismul vinovat) și un băiat de 14 ani (pasager în autovehiculul de GJ). Șoferul TIR-ului și cel din Gorj au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost 0.

"Cel mai grav a fost un copil cu fractură de gambă stângă, politraumatizat, dar totuşi conştient. Şoferul din propriile lui mărturisiri la unitatea de primiri urgenţe, băuse vârtos" a spus Horia Ene, SAJ Mehedinţi.

"Unui conducător auto i-au fost recoltate mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi totodată urmează să se facă cercetări în cauză pentru a se stabili vinovaţii de producerea accidentului" a declarat insp Dan Georgescu, IPJ Mehedinţi.

 În cazul celui vinovat s-au recoltat probe pentru că nu a putut sufla în etilotest. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident