x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Vaslui. Un autoturism s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 14 metri. O persoană în comă, trei rănite grav şi una cu răni uşoare

Accident TERIBIL în Vaslui. Un autoturism s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 14 metri. O persoană în comă, trei rănite grav şi una cu răni uşoare

02 Oct 2018   •   22:42
Accident TERIBIL în Vaslui. Un autoturism s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 14 metri. O persoană în comă, trei rănite grav şi una cu răni uşoare

O persoană este în comă, trei au suferit răni grave şi una a fost accidentată uşor după ce, marţi seară, autoturismul în care se aflau s-a răsturnat şi a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 14 metri, în localitatea Fundu Văii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, accidentul s-a petrecut pe DJ 245D, când un bărbat în vârstă de 54 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Se pare că şoferul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Pe lângă conducătorul auto, în maşină se mai aflau trei femei şi un bărbat, toţi fiind răniţi în urma accidentului. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi urmează ca la spital să-i fie recoltate probe biologice, pentru a se stabili dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volanul maşinii. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Victimele accidentului de la Fundu Văii se întorceau de la cules struguri. În maşină răsturnată în râpa adâncă de peste 10 metri se aflau, pe lângã şofer, sotia acestuia, o mãtusã si încã douã persoane, sot si sotie, luati la muncã cu ziua.

Chiar înainte de producerea accidentului, bărbatul aflat la volan a fost vãzut mergând prin sat cu vitezã pentru ca, la un moment dat, sã piardã controlul asupra volanului si masina sã se rostogoleascã în râpa adâncã. 
La faţa locului a intervenit Detaşamentul Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi autospecială de descarcerare şi au fost dirijate două autospeciale SMURD, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi două maşini ale Serviciului de Ambulanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident