x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL in Gorj. A murit la 22 de ani, după ce maşina în care se afla a căzut într-un pârâu

Accident TERIBIL in Gorj. A murit la 22 de ani, după ce maşina în care se afla a căzut într-un pârâu

17 Sep 2015   •   18:56
Accident TERIBIL in Gorj. A murit la 22 de ani, după ce maşina în care se afla a căzut într-un pârâu
Sursa foto: TVsud.ro

Grav accident de circulație produs joi dimineață în apropiere de municipiul Motru. Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Roșiuța a murit după ce mașina în care se afla ca pasager a căzut într-o râpă. În urma impactului, șoferul și pasagerul au fost transportați la spital, unde tânărul de 22 de ani s-a stins din viață din cauza leziunilor grave suferite. Șoferul, și el în stare gravă, este cercetat acum pentru ucidere din culpă, informeaza radiotargujiu.ro.

În această dimineață, cei doi se îndreptau către municipiul Motru, când conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în decor și a căzut cu mașina în Pârâul Ploștina. În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au suferit răni grave, fiind transportați de urgență la spitalul din Motru pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, pentru tânărul de 22 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat, din primele cercetări, că, evenimentul rutier a avut loc din cauza șoferului neatent. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

×
Subiecte în articol: accident