x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL la „Zidul Morții”. Impact nimicitor la 140 de km/oră. Șoferul nu a supraviețuit

Accident TERIBIL la „Zidul Morții”. Impact nimicitor la 140 de km/oră. Șoferul nu a supraviețuit

16 Mar 2019   •   09:53
Accident TERIBIL la „Zidul Morții”. Impact nimicitor la 140 de km/oră. Șoferul nu a supraviețuit
Sursa foto: Captura Video

Accident cumplit, azi-noapte, la Șcheia, în județul Suceava, în locul cunoscut drept „Zidul Morții”. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în sensul giratoriu. În urma impactului, autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, potrivit Realitatea.net.

Șoferii care au circulat azi-noapte pe drumul național 17, în sensul giratoriu de pe centura localității Șcheia, județul Suceava, au avut parte de un șoc. Un tânăr de 28 de ani se izbise cu mașina de ceea ce localnicii numesc „Zidul Morții”. Adică un perete care apare brusc în mijlocul șoselei. Impactul a fost unul extrem de violent, iar bărbatul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. 

Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar acul kilometrajului s-a oprit la 140 de km/oră. Pentru a-l scoate pe tânăr din mașină a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. 

×