x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

Accident TERIBIL pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

09 Dec 2019   •   07:54
Accident TERIBIL pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, una suferind leziuni grave, după ce un şofer a intrat, luni dimineaţa, cu autoturismul într-un autotren oprit în afara părţii carosabile, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în zona localităţii Drăganu - Olteni, judeţul Argeş, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a decedat, conducătorul auto este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident