x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL pe DN1B. O persoană a murit pe loc, alta este în comă

Accident TERIBIL pe DN1B. O persoană a murit pe loc, alta este în comă

20 Feb 2019   •   09:23
Accident TERIBIL pe DN1B. O persoană a murit pe loc, alta este în comă
Sursa foto: ISU Prahova

O persoană a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită frontal, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 1B, în localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat într-o depăşire şi care ulterior a luat foc, în accident mai fiind implicate un autotren şi o autoutilitară, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că în timp ce se afla în depăşirea unui TIR, şoferul unui autoturism ce se deplasa dinspre Buzău către Ploieşti a intrat în coliziune cu o maşină ce circula regulamentar din sens opus, în urma impactului fiind avariate şi autotrenul, precum şi o autoutilitară. Autovehiculul al cărui conducător auto a provocat accidentul a luat foc în urma coliziunii, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Conform acestuia, pe lângă şoferul maşinii care circula regulamentar şi care a decedat, alte trei persoane au fost rănite.

Conform SAJ Prahova și ISU Prahova, în accident au fost implicate șase persoane din care: bărbat de 40 de ani decedat, barbat 40 de ani cu traumatism cranio cerebral grav, coma grad 6, barbat  de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, barbat de 40 de ani cu traumatism sold drept și alți doi bărbați de 32 și 40 de ani fără leziuni.

Conform IJP Prahova, șoferul decedat 40 de ani este din Pitești. Șoferul care ar fi depășit neregulamentar, în vârstă de 35 de ani, este din Brăila (este în stare gravă în comă). Pasagerul în vârstă de 31 de ani din Brăila și cel în vârstă de 33 de ani din com. Gemenele (jud. Brăila) sunt răniți ușor.

AGERPRES

×