x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL pe E85. Patru persoane au MURIT

Accident TERIBIL pe E85. Patru persoane au MURIT

01 Oct 2015   •   19:41
Accident TERIBIL pe E85. Patru persoane au MURIT

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în urmă cu câteva minute la Slobozia Bradului, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs cu puţin timp în urmă la Slobozia Bradului. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism Opel (VN25LEU), care venea dinspre Râmnicu Sărat pe șoseaua E 85, a vrut să vireze la stânga, pentru a intra pe un drum recent asfaltat, care duce spre satul Coroteni, din Slobozia Bradului. Potrivit primelor informații, autoturismul Opel a fost acroșat din spate de o mașină Volkswagen Polo, fiind proiectat pe contrasens unde s-a izbit violent cu o autocisternă. În urma impactului, cele patru persoane aflate în mașina Opel, două fete și doi băieți, au murit deși medicii au încercat să resusciteze două dintre victime. Două dintre victime sunt tineri din comuna Vintileasca, Marica și Ionuț Tufănoiu. În autoturismul Volkswagen Polo se aflau patru persoane, doi bărbați și două fete cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, care au fost răniți. Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vrancea sunt la locul accidentului pentru cercetări.


“Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce circula din direcţia Rm. Sărat Focşani, şoferul unui autotursim a efectuat un viraj la stânga moment în care a fost acroşat în partea din dreapta spate de un alt autoturism ce circula în aceeaşi direcţie. Primul autoturism a fost proiectat pe contrasens unde s-a izbit violent cu o autocisternă ce venea dinspre Focşani spre Rm. Sărat. În urma accidentului patru persoane au decedat iar trei au fost rănite. Urmează să stabilim cauzele exacte pentru producerea accidentului”, ne-a spus comisarul şef, Viorel Gheorghe, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea.  

×