x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TRAGIC la Botoșani. Un poliţist de frontieră a MURIT. Se grabea la o intalnire cu iubita sa

Accident TRAGIC la Botoșani. Un poliţist de frontieră a MURIT. Se grabea la o intalnire cu iubita sa

13 Sep 2015   •   09:47
Accident TRAGIC la Botoșani. Un poliţist de frontieră a MURIT. Se grabea la o intalnire cu iubita sa
Sursa foto: botosaneanul.ro

ACCIDENT pe DN 29 D. Un poliţist de frontieră şi-a pierdut viaţa, în sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs în comuna Durneşti. Angajat la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, Ovidiu Pavăl, în vârstă de 38 de ani, era din municipiul Botoşani şi se afla în timpul liber, informează Monitorul de Botoșani.

Cunoscuţii spun că acesta plecase la drum cu intenţia de a-şi vizita prietena, însă nu a mai ajuns la destinaţie. În timp ce rula pe drumul naţional care face legătura între Botoşani şi Ştefăneşti, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Autoturismul s-a dat peste cap de mai multe ori, poliţistul de frontieră fiind proiectat pe câmp. 

La locul tragediei au ajuns poliţiştii rutieri, care urmează să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Potrivit ofiţerului Eduard Iacob de la Serviciul Poliţiei Rutieră, cauza producerii accidentului o constituie viteza excesivă.

Acesta se afla în timpul liber şi conducea maşina personală. În momentul producerii accidentului, el se afla singur în autoturism.

 


×
Subiecte în articol: accident