x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident violent în Vaslui! O persoană a fost rănită, după ce autoturismul în care se afla a lovit un cap de pod

Accident violent în Vaslui! O persoană a fost rănită, după ce autoturismul în care se afla a lovit un cap de pod

20 Iun 2019   •   17:13
Accident violent în Vaslui! O persoană a fost rănită, după ce autoturismul în care se afla a lovit un cap de pod

O persoană a fost rănită şi transportată, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce maşina cu care circula a lovit violent un cap de pod şi s-a răsturnat, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Incidentul a avut loc în localitatea Rebricea, la faţa locului fiind solicitată Garda de Pompieri Negreşti, a intervenit pentru descarcerare.

"În autoturism se aflau două persoane, iar una dintre acestea a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Persoana rănită a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţă Vaslui cu o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. Autoturismul implicat în accident a lovit un cap de pod, pe care l-a şi rupt, s-a răsturnat şi a mers pe capotă, după care s-a oprit într-o rigolă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, o bucată din capul de pod a fost proiectată la peste 70 metri distanţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident vaslui