x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accidente în lanț pe A2 soldat cu 5 persoane rănite din care una foarte grav

Accidente în lanț pe A2 soldat cu 5 persoane rănite din care una foarte grav

16 Noi 2016   •   09:11
Accidente în lanț pe A2 soldat cu 5 persoane rănite din care una foarte grav

UPDATE: Un alt accident în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri pe A2, la km 21, pe sensul de mers către Constanţa, informează Biroul de Presă al ISU Bucureşti - Ilfov. 

Potrivit sursei citate, din accident au rezultat două victime - una a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, iar a doua cu ambulanţa la Spitalul Pantelimon, ambele fiind conştiente. 


Cele patru persoane transportate la spital în urma accidentului produs miercuri dimineaţă la intrarea în Capitală pe Autostrada A2 nu au suferit răni grave, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov

Toate victimele sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 62 de ani, menţionează ISU Bucureşti-Ilfov. Doi au fost transportaţi la Spitalul "Sfântul Pantelimon" şi doi la Spitalul 'Bagdasar-Arseni'. 

Conform sursei citate, în accident au fost implicate 17 maşini - dintre care 10 pe sensul către Constanţa şi şapte spre Capitală. 22 de persoane sunt evaluate medical. 

La faţa locului acţionează cinci echipaje SMURD, unul de la descarcerare şi un altul pentru stingere. 

Miercuri dimineaţă a avut loc un accident şi pe Autostrada A1, în care au fost implicate patru autoturisme, a anunţat comisarul-şef al Centrului Infotrafic, Cătălin Bocai. AGERPRES

×