x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Adolescent de 16 ani, decedat într-un accident rutier produs de un tânăr de 18 ani, în Brăila

Adolescent de 16 ani, decedat într-un accident rutier produs de un tânăr de 18 ani, în Brăila

05 Aug 2018   •   15:52
Adolescent de 16 ani, decedat într-un accident rutier produs de un tânăr de 18 ani, în Brăila

Un adolescent de 16 ani din judeţul Brăila a murit într-un accident rutier, produs duminică de un tânăr de 18 ani, care s-a urcat băut la volan şi fără a deţine permis de conducere şi s-a răsturnat cu maşina pe un drum agricol, informează IPJ Brăila, într-un comunicat de presă. 

Poliţia Oraşului Făurei a fost sesizată, prin apel la 112, de către un localnic din comuna Jirlău cu privire la faptul că, pe un drum agricol, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Jirlău, a condus un autoturism pe continuarea unei străzi din localitate, iar după 300 de metri de la intrarea pe acest drum de exploataţie agricolă a ieşit în decor pe partea stângă a sensului de mers, răsturnându-se. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui minor de 16 ani din Jirlău. 

În autoturism au mai fost şi alţi trei minori, cu vârste de 15 şi 16 ani, toţi din comuna Jirlău, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,85 mg/l, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

AGERPRES

×