x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Agresorul bărbatului fără adăpost, aflat în comă indusă, a fost reţinut de poliţişti în Galați

Agresorul bărbatului fără adăpost, aflat în comă indusă, a fost reţinut de poliţişti în Galați

26 Ian 2020   •   20:40
Agresorul bărbatului fără adăpost, aflat în comă indusă, a fost reţinut de poliţişti în Galați

Prezumtivul autor al infracţiunii de lovire sau alte violenţe comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma căreia un bărbat fără adăpost de 48 ani a ajuns în stare gravă la spital, unde este în comă indusă, a fost identificat şi adus, duminică seara, la sediul poliţiei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, este vorba despre un tânăr, de 26 ani, persoană fără adăpost.

,,A fost depistat şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri", a spus Costin.

Un bărbat fără adăpost de 48 ani a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă la spital, unde este în comă indusă, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap de un alt om al străzii.

Conflictul dintre cei doi a fost surprins de o cameră de luat vederi amplasată pe un bloc, iar poliţiştii au fost anunţaţi de eveniment în urma unui apel la 112.

'A fost un conflict spontan pe o stradă din oraş. Doi bărbaţi au fost implicaţi, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a căzut şi apoi a fost transportat la spital, este în comă indusă. Victima a fost identificată, este un bărbat de 48 de ani, persoană fără adăpost. Din primele cercetări se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost. Intervenţia a fost făcută în urma unui apel la 112, un bărbat a sunat şi a anunţat ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe', a declarat Gabriela Costin.

×