x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alba. Un adolescent a murit, iar tatăl său a fost rănit în urma unui accident

Alba. Un adolescent a murit, iar tatăl său a fost rănit în urma unui accident

10 Feb 2018   •   11:15
Alba. Un adolescent a murit, iar tatăl său a fost rănit în urma unui accident

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit într-un accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între Ciumbrud şi Aiud, după ce şoferul maşinii în care se aflau nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, vehiculul răsturnându-se pe o ţeavă de gaz. 

În urma avarierii magistralei, locuitorii din patru sate, Ciumbrud, Leorinţ, Sâncrai şi Rădeşti, au rămas fără gaz, estimându-se că defecţiunea va fi remediată în cursul după-amiezei de sâmbătă. 

Şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Alba, comisar şef Cristian Mărginean, a precizat că accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. În autoturism se aflau doi bărbaţi şi un adolescent. Acesta din urmă, în vârstă de 16 ani, a murit, iar tatăl său, de 39 de ani, pasager, de asemenea, în maşină, a fost rănit, fiind internat la spitalul din Aiud, a menţionat Mărginean. 

La faţa locului au acţionat forţe ale Detaşamentului Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba. 

Potrivit unor surse, adolescentul decedat în accident era elev la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia.

AGERPRES

×