x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - ACCIDENT GRAV în Hunedoara soldat cu rănirea a 17 persoane. A fost declanșat cod roșu de intervenție

ALERTĂ - ACCIDENT GRAV în Hunedoara soldat cu rănirea a 17 persoane. A fost declanșat cod roșu de intervenție

06 Aug 2016   •   11:19
ALERTĂ - ACCIDENT GRAV în Hunedoara soldat cu rănirea a 17 persoane. A fost declanșat cod roșu de intervenție
Sursa foto: Foto: glasul-hd.ro

UPDATE: Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Vețel, din direcția Arad-Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, în care se aflau 14 tineri, membri ai unei echipe locale de fotbal (cu vârste cu prinse între 17 și 26 de ani), care se deplasau la un meci, în localitatea Ilia. În urma evenimentului, cei doi conducători auto și cei 14 fotbaliști au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării de sănătate și a acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.
 

''Victimele au fost transportate la spitalele din Deva şi Hunedoara. Tinerii au fracturi şi diverse contuzii, dar sunt stabili. Într-o stare mai gravă este şoferul dubiţei, care a rămas încarcerat în urma accidentului şi a trebuit extras din autovehicul'', a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.


Știrea inițială: Un număr de 17 persoane, între care se află 14 tineri fotbalişti de la o echipă din comuna hunedoreană Certej, au ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit de o dubiţă de marfă pe DN 7, pe raza comunei Veţel.

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie în acest caz.

Traficul în zona accidentului este restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare, Drumul Național 7 fiind blocat total.

Știre în curs de actualizare.

 

AGERPRES

×