x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ Autocar răsturnat în județul Olt. 29 de pasageri prinși în autocar

ALERTĂ Autocar răsturnat în județul Olt. 29 de pasageri prinși în autocar

15 Dec 2018   •   21:47
ALERTĂ Autocar răsturnat în județul Olt. 29 de pasageri prinși în autocar

Pompierii au intervenit, sâmbătă seara, pentru salvarea a 29 de persoane care au rămas blocate într-un autocar răsturnat pe partea dreaptă, cu uşile spre zăpadă, pe un drum din judeţul Olt. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

„La sosirea echipajelor, autocarul a fost găsit în afară carosabilul, răsturnat pe partea dreaptă, cu uşile blocate din cauza zăpezii, iar cele 29 de persoane se aflau în interiorul acestuia. Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor, pompierii au îndepărtat zăpadă care bloca accesul către persoanele din interior. Ulterior, toţi cei 29 de pasageri au fost evaluaţi medical şi evacuați în condiţii de siguranţă. Nicio persoană nu prezenta urme de traumă şi nu a necesitat îngrijiri medicale”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Până când autocarul a fost repus pe carosabil, cele 29 de persoane au fost transportate la şcoala din localitatea Slătioara, iar apoi şi-au continuat deplasarea către destinaţie, municipiul Craiova, cu acelaşi autocar.

Sursa: Antena 3

×
Subiecte în articol: autocar răsturnat olt