x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian. Acesta va fi transportat la un spital din București

UPDATE Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian. Acesta va fi transportat la un spital din București

30 Iun 2017   •   15:50
UPDATE Fiul lui Victor Ponta, accidentat la un meci de rugby; el a fost dus la spital cu traumatism cranian. Acesta va fi transportat la un spital din București

UPDATE Se pare că fiul lui Victor Ponta urmează să fie transportat la un spital din București. Surse spun că fiul acestuia ar suferi de un edem cerebral, potrivit ziarulincomod.ro.

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgenţă la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfăşura pe stadionul din oraşul prahovean Băicoi. 

Surse medicale au confirmat, pentru AGERPRES, că Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Ploieşti pentru îngrijiri şi investigaţii medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby, copilul fiind conştient. 

Conform surselor citate, fiul lui Victor Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu amnezie, în sensul că nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat, şi este posibil, ca într-o primă fază, să îşi fi pierdut conştienţa, însă ulterior şi-a revenit. 

Un al doilea băiat, în vârstă de 14 ani, s-a accidentat în timpul aceluiaşi meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală, au precizat sursele medicale. 

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfăşurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali ai clubului Aurora Băicoi. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta