x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Tragedie în Costinești: Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare a fost găsit mort

UPDATE Tragedie în Costinești: Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare a fost găsit mort

28 Iun 2020   •   20:00
UPDATE Tragedie în Costinești: Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare a fost găsit mort

UPDATE Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare, la Costinești, a fost găsit, duminică după-amiaza. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă nu au putut să-i mai salveze viața, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

„Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat”, conform ISU Dobrogea.

Stire initiala Serviciile de intervenție caută un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, în stațiunea Costinești. Un elicopter SMURD survolează zona, iar scafandrii întervin cu o ambarcațiune, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

 

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de 19 ani dispărută în mare în staţiunea Costineşti. Forţele alocate de îndată sunt: elicopterul SMURD care survolează zona de sus, scafandrii din cadrul inspectoratului cu o ambarcaţiune, de asemenea două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă şi ARSVOM şi avem la faţa locului şi un echipa de prim-ajutor”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Ana Maria Stoica.

Totodată, ISU Constanța a intervenit duminică și la Plaja Modern, unde au scos din mare trupul unui bărbat care s-a înecat în mare.

„Echipajele medicale au făcut eforturi susținute la fața locului reușind scoaterea bărbatului din stop cardiorespirator. L-au transportat la ambulanță dar datorită stării alterate de sănătate acesta a intrat din nou în stop. S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 minute în ambulanță”, potrivit sursei citate.

Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Mediafax

×
Subiecte în articol: interventie inec mare