x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Ialomiţa: Două persoane au dispărut în apele braţului Borcea

Alertă în Ialomiţa: Două persoane au dispărut în apele braţului Borcea

03 Feb 2020   •   16:19
Alertă în Ialomiţa: Două persoane au dispărut în apele braţului Borcea

O barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat, luni, pe braţul Borcea, în localitatea Vlădeni, două persoane, de 42 de ani, respectiv 48 de ani, fiind date dispărute.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Ani Cercel, în jurul orei 13,35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni, o barcă în care se aflau patru persoane de sex masculin s-a răsturnat, două dintre acestea s-au autosalvat şi au ajuns la mal, iar alte două persoane sunt posibil înecate.

"La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de
aproximativ 36 ani şi respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată şi transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Feteşti, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital", a precizat reprezentantul ISU Ialomiţa.

Conform acesteia, "situaţia este în dinamică".

"Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbaţi de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operaţiunile de căutare. Intervenţia se află în dinamică", a mai menţionat sursa citată.

www.agerpres.ro

×