x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Neamţ! Trei muncitori au fost răniţi după un incendiu la o conductă de gaz

Alertă în Neamţ! Trei muncitori au fost răniţi după un incendiu la o conductă de gaz

02 Feb 2018   •   12:54
Alertă în Neamţ! Trei muncitori au fost răniţi după un incendiu la o conductă de gaz

Trei muncitori au fost răniţi, vineri, după un incendiu la o conductă de gaz de pe strada Cetatea Neamţului din municipiul Piatra Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU), Adrian Rotaru.

Potrivit acestuia, cele trei persoane, care sunt angajate la compania distribuitoare de gaz, au suferit arsuri, fiind transportate, conştiente, la spital.

"Operatorul de apă efectua lucrări în zonă şi muncitorii au lovit cu buldoexcavatorul conducta de gaz, fisurând-o. Au solicitat o echipă de la operatorul de gaz, care a mers la locul evenimentului, încercând să obtureze fisura. Din cauza manevrelor efectuate, s-a produs incendiul. Victimele sunt angajaţi ai operatorului de gaz", a afirmat Rotaru.

Una dintre victime a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei, iar celelalte două au suferit arsuri de gradul I la mâini, fiind preluate de echipajele medicale ale ISU şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. AGERPRES

×
Subiecte în articol: muncitori raniti incendiu conducta gaze