x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Răsturnare de situaţie în cazul oaselor umane, găsite pe un câmp în apropiere de Caracal

Răsturnare de situaţie în cazul oaselor umane, găsite pe un câmp în apropiere de Caracal

20 Noi 2019   •   17:44
Răsturnare de situaţie în cazul oaselor umane, găsite pe un câmp în apropiere de Caracal

UPDATE Răsturnare de situaţie în cazul oaselor umane găsite în apropiere de casa lui Gheorghe Dincă.

Primele rezultate ale expertizelor făcute de Institutul de Medicină Legală arată că oasele au o vechime de peste 50 de ani şi nu prezintă urme de violenţă.

Un schelet complet, un craniu şi mai multe fragmente de os au fost descoperite pe un câmp de un tractorist, în timpul unor lucrări agricole.

Stire initiala Două cranii umane şi alte fragmene osoase au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

„Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele.

Până în acest moment nu există indicii care să lege descoperirea osemintelor și a craniilor de cazul tragediilor de la Caracal.

www.antena3.ro

 

×