x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Vrancea! Un vagon încărcat cu cărbuni a luat foc în gara Gugeşti

Alertă în Vrancea! Un vagon încărcat cu cărbuni a luat foc în gara Gugeşti

08 Oct 2018   •   13:11
Alertă în Vrancea! Un vagon încărcat cu cărbuni a luat foc în gara Gugeşti

Un vagon încărcat cu cărbuni a luat foc luni dimineaţă în timp ce trenul era staţionat în gara Gugeşti, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. 

"În jurul orei 08,20 a fost anunţat prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 un incendiu care se manifestă fără flacără la un vagon încărcat cu cărbuni, al unui tren care a fost oprit în gara Gugeşti", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, subcomisar Cristina Pârvu. 

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului a fost autoaprinderea. Au ars aproximativ 200 kilograme de cărbune. 

Trenul staţiona în gara Gugeşti pentru a da prioritate unei garnituri de călători, moment în care persoanele aflate pe peron au văzut fumul ieşind din vagon şi au sunat imediat la 112. 

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gugeşti. Traficul feroviar în zonă nu a fost oprit. AGERPRES

×