x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă la Constanța: Un marinar este căutat de scafandri în Dunăre după ce a căzut de pe o ambarcaţiune

Alertă la Constanța: Un marinar este căutat de scafandri în Dunăre după ce a căzut de pe o ambarcaţiune

24 Ian 2020   •   13:51
Alertă la Constanța: Un marinar este căutat de scafandri în Dunăre după ce a căzut de pe o ambarcaţiune

Un marinar este căutat vineri de scafandri, după ce noaptea trecută ar fi căzut de pe o navă aflată în manevre de formare a unui convoi, în apele fluviului Dunărea, în zona localităţii Izvoarele.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", intervin patru scafandri, cu o ambarcaţiune, şi trei subofiţeri, cu o altă ambarcaţiune, din cadrul Detaşamentului Cernavodă. La faţa locului este prezent şi un echipaj medical SMURD B.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi că marinarul, în vârstă de 45 de ani, a dispărut de la bordul ambarcaţiunii aproape de miezul nopţii.

"La data de 24.01.2020, lucrătorii Postului de Poliţie TN Cernavodă au fost sesizaţi telefonic de către Căpitănia Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22,30, de la bordul unei nave - pavilion România, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localităţii Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord. Lucrătorii postului deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare. 

www.agerpres.ro

×