x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - Ministrul român al Agriculturii şi omologul său kuweitian, implicaţi într-un accident rutier

ALERTĂ - Ministrul român al Agriculturii şi omologul său kuweitian, implicaţi într-un accident rutier

25 Aug 2016   •   11:36
ALERTĂ - Ministrul român al Agriculturii şi omologul său kuweitian, implicaţi într-un accident rutier

UPDATE: "Am avut un accident cu maşina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială şi a percutat o altă maşină...n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniţi. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila şi s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul şi ne-a luat de la locul accidentului şi acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviţi la nas şi eu şi ministrul kuweitian, dar suntem bine", a declarat, joi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Întrebat cine se face vinovat de acest accident, şeful MADR a răspuns :"Nu ştiu, îmi este greu să spun eu cine este vinovat".

Mașina în care se afla ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său din Kuweit a fost implicată într-un accident rutier în județul Ialomița.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi în apropiere de Slobozia.

Accidentul a fost confirmat pentru AGERPRES de către ministrul Agriculturii. El a precizat că nu au fost răniţi grav.

În momentul de faţă, cei doi oficiali se află la Spitalul din Slobozia pentru verificări.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: ministrul agriculturii accidentat