x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - UPDATE - Plan roșu de intervenție în județul Bacău după un accident între un autocar și o mașină

ALERTĂ - UPDATE - Plan roșu de intervenție în județul Bacău după un accident între un autocar și o mașină

18 Dec 2017   •   13:56
ALERTĂ - UPDATE - Plan roșu de intervenție în județul Bacău după un accident între un autocar și o mașină

UPDATE: 13 persoane au fost rănite în accidentul rutier petrecut, luni la amiază, pe drumul naţional DN 11, care leagă municipiile Bacău şi Oneşti, după ce un autocar a intrat în coliziune cu un autoturism, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Andrei Grecu. 

Potrivit acestuia, zece dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Oneşti, iar trei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Nouă victime au suferit contuzii şi traumatisme, trei - atacuri de panică, iar o alta, şoferul de 26 de ani al autoturismului implicat, a suferit fracturi la picioare. 

Autocarul, care are o capacitate de 25 de locuri, efectua curse regulate între Bacău şi Oneşti, el fiind condus de un şofer în vârstă de 33 de ani. 

Știrea inițială:

În urma unui accident care a avut loc între un autocar cu 26 de persoane și un autoturism care a avut loc în apropiere de localitatea Bârsănești.

În urma accidentului rutier 6 persoane au fost rănite iar șoferul autoturismului este încarcerat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, SMURD, de la descarcerare și pompieri.

×