x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alţi 11 copii spitalizaţi din cauza scaunelor diareice; numărul total a ajuns la 62

Alţi 11 copii spitalizaţi din cauza scaunelor diareice; numărul total a ajuns la 62

01 Mar 2016   •   11:48
Alţi 11 copii spitalizaţi din cauza scaunelor diareice; numărul total a ajuns la 62
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Alţi 11 copii care prezentau scaune diareice au fost internaţi în ultimele 24 de ore în spitale din judeţul Argeş, numărul total al pacienţilor minori cu această simptomatologie ajungând marţi la 62, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.

La Spitalul de Pediatrie Piteşti sunt internaţi 48 de copii, dintre care 39 mai mici de doi ani, iar la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă sunt opt copii, jumătate dintre ei cu vârsta de sub doi ani. Câte trei copii mai mici de doi ani se află în secţiile de pediatrie ale Spitalului Municipal Câmpulung Muscel şi Spitalului Municipal Curtea de Argeş.

În ultimele 24 de ore, niciun copil cu această simptomatologie nu a fost transferat la unităţi medicale din Bucureşti, potrivit datelor centralizate de Instituţia Prefectului Argeş.

În urmă cu o zi, în spitalele din Argeş erau internaţi 51 de copii cu scaune diareice.

Noul prefect, Cristian Soare, a anunţat, pe 25 februarie, că instituţia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP şi a Spitalului de Pediatrie cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş, cât şi în Bucureşti, începând de mâine Instituţia Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situaţia copiilor internaţi la Spitalul de Pediatrie şi la celelalte spitale în Argeş", a spus joi, într-o conferinţă de presă, prefectul judeţului Argeş. AGERPRES

×