x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă a poliţiştilor în Curtea de Argeş după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe maşini

Anchetă a poliţiştilor în Curtea de Argeş după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe maşini

18 Mai 2019   •   10:07
Anchetă a poliţiştilor în Curtea de Argeş după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe maşini

Poliţiştii au demarat, sâmbătă dimineaţa, cercetări după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme în municipiul Curtea de Argeş, trei dintre maşini arzând în totalitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit IPJ, în cursul dimineţii, în municipiul Curtea de Argeş a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate, două dintre acestea aparţinând aceluiaşi proprietar.

"Conform primelor concluzii ale ISU, cauza preliminară ar fi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În cauză se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere", a anunţat IPJ Argeş.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, evenimentul a avut loc pe strada 1 Decembrie, lângă blocurile ANL, la faţa locului intervenind două autospeciale şi un echipaj SMURD.

"Trei autoturisme au ars în proporţie de 100% şi un alt auto a ars în proporţie de 20%. Toate erau staţionate, iar 2 ale aceluiaşi proprietar, parcate într-un capăt şi altul al parcării. Alte 2 autoturisme au mai fost afectate din cauza căldurii degajate", au precizat reprezentanţii ISU Argeş. AGERPRES

×