x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Angajaţi CFR Târgu Mureş, acuzaţi de furt calificat de motorină

Angajaţi CFR Târgu Mureş, acuzaţi de furt calificat de motorină

12 Noi 2016   •   11:58
Angajaţi CFR Târgu Mureş, acuzaţi de furt calificat de motorină
Sursa foto: wikimedia

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează, sâmbătă, percheziţii la sediul CFR Târgu Mureş şi la locuinţele a 53 de persoane, într-un dosar de furt şi furt calificat, vizând sustragerea unor cantităţi însemnate de motorină. 

"La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureş, efectuează 54 de percheziţii (53 la locuinţele unor persoane fizice şi una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar). Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantităţi mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care îşi desfăşurau activitatea. O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub preţul pieţei", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş, citat de Agerpres

Potrivit sursei citate, peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. 

Citeşte şi: 

Suporteri polonezi şi români au fost reţinuţi de poliţişti în urma meciului de pe National Arena

Cornelius Roşiianu: "Într-o societate normală, unul care avea priza mea la public ar fi ieșit de pe micul ecran abia când pleca pe ultimul drum"

AVERTIZARE ANM: Cod galben de ceaţă în cinci judeţe până sâmbătă la prânz

 

 

×