x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anunț OFICIAL al Poliției Constanța, în privința morții lui Răzvan Ciobanu. Se exclude sinuciderea și creatorul de modă era singur în mașină

Anunț OFICIAL al Poliției Constanța, în privința morții lui Răzvan Ciobanu. Se exclude sinuciderea și creatorul de modă era singur în mașină

29 Apr 2019   •   16:45
Anunț OFICIAL al Poliției Constanța, în privința morții lui Răzvan Ciobanu. Se exclude sinuciderea și creatorul de modă era singur în mașină

Răzvan Ciobanu a murit. Poliția județeană din Constanța a dat un comunicat de presă legat de controversele apărute imediat după moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu într-un accident auto petrecut în localitatea Săcele. Oamenii legii resping varianta sinuciderii și subliniază că Ciobanu era singur în mașină.

 

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la accidentul rutier din data de 29 aprilie, ora 7.15, facem următoarele precizări:

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari.

Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele şi mijloacele de probă găsite la faţa locului, atât în interiorul, cât şi în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului şi condiţiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei şi a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului.

Varianta unei sinucideri nu poate fi luată în calcul la acest moment

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informaţii de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”, se precizează într-un comunicat de presă emis de IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Răzvan Ciobanu a murit