x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Apa Nova ar putea vinde apă îmbuteliată

Apa Nova ar putea vinde apă îmbuteliată

11 Apr 2016   •   07:58
Apa Nova ar putea vinde apă îmbuteliată
Sursa foto: ILIE BUMBAC / AGERPRES FOTO

„ Apa din Bucureşti este potabilă 110%. Ar putea fi vândută şi îmbuteliată. Noi vindem apă bucu­reştenilor şi este o variantă să se găsească în maga­zine. Încercăm şi vom analiza acest lucru”, a declarat directorul general a l Apa Nova Bucureşti, Mădălin Mihailovici, într-o conferinţă de presă, la sfârşitul săptă­mânii trecute. El a arătat că un litru de apă livrat de companie costă 0,004 lei, în timp ce în hipermarket se vinde cu un leu. În cadrul evenimentului, chiar a fost servită apă potabilă produsă de societate, îmbuteliată în sticle de 1/2 litri, cu eticheta „LIMPEDE de Apa Nova Bucureşti”. Directorul Mihailovici a informat că societatea are trei staţii de potabi­lizare a apei, iar una dintre ele a fost făcută cu o investiţie de 50 de milioane de dolari.

„La staţia Crivina se foloseşte la tratarea apei, în afară de clor, şi ozon, în condiţiile în care numai marile capitale ale lumii folosesc şi ozon. Analizăm simultan 55 de parametri fizico-chimici înainte ca apa să intre în sistem şi înainte să introducem clor în apă. Dacă unul din acei 55 de parametri nu este îndeplinit, staţiile de tratare şi de potabilizare a apei se opresc automat. Cred că am spus totul aici”, a arătat şeful Apa Nova Bucureşti.

Apa Nova București intenționează să lanseze și un proiect de schimbare a rețelei de alimentare cu apă din apartamentele bucureștenilor, proprietarii putând plăti costul lucrărilor în 16-24 de rate.

×