x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: Doi muncitori transportaţi la spital cu arsuri, în urma unei explozii la o conductă de gaz

Arad: Doi muncitori transportaţi la spital cu arsuri, în urma unei explozii la o conductă de gaz

16 Mar 2016   •   19:49
Arad: Doi muncitori transportaţi la spital cu arsuri, în urma unei explozii la o conductă de gaz
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Doi bărbaţi, angajaţi ai unei companii de distribuţie gaze, au fost transportaţi la spital cu arsuri la mâini şi faţă, suferite în urma unei explozii care s-a produs în timp ce lucrau la demontarea unei conducte de gaz dezafectate în zona Podului Traian din municipiul Arad.

'Conducta dezafectată era pozată pe Podul Traian, cei doi muncitori având ca sarcină de serviciu să o taie cu flacără oxiacetilenică, pentru a putea fi demontată. Explozia s-a produs datorită unor reziduuri care se aflau pe conductă, cei doi muncitori suferind arsuri de gradul unu şi doi la nivelul mâinilor şi al feţei.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care le-a acordat răniţilor primul ajutor, după care aceştia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Nu s-a produs niciun incendiu, deci nu am fost solicitaţi pentru a merge la faţa locului cu autospecială pentru stingere incendii', a declarat, pentru AGERPRES, căpitan George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Cei doi bărbaţi care au fost răniţi în urma exploziei au fost transportaţi la SCJU, fiind preluaţi de personalul medical al Unităţii de Primire Urgenţe.

'Bărbatul în vârstă de 48 de ani e în stare mai gravă, având arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi al ambelor mâini, în vreme ce bărbatul de 36 de ani are arsuri de gradul I doar la nivelul feţei. Cei doi muncitori au fost internaţi la secţia de Chirurgie Plastică din cadrul SCJU Arad, sub supravegherea medicilor, starea lor fiind stabilă', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Monica Puticiu, director medical al SCJU Arad. AGERPRES

×