x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeş: Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat de 62 de ani; suspectul a fost condus la audieri

Argeş: Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat de 62 de ani; suspectul a fost condus la audieri

30 Iul 2019   •   22:38
Argeş: Tânăr înjunghiat mortal de un bărbat de 62 de ani; suspectul a fost condus la audieri

Un tânăr de 26 de ani din comuna argeşeană Arefu a fost înjunghiat mortal, marţi seară, în urma unui conflict spontan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agresorul, un localnic în vârstă de 62 de ani, a fost prins, urmând să fie condus la audieri.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş au fost solicitaţi să intervină la o stare conflictuală pe raza comunei Arefu, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost înjunghiat. (...) Din primele verificări a rezultat ca evenimentul s-a produs în cadrul unei stări conflictuale spontane, pe fondul consumului de alcool, victima, bărbat de 26 de ani din aceeaşi localitate, fiind transportat la o unitate medicala în stare gravă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a informat că la sosirea echipajului SMURD victima, care prezenta o plagă prin înjunghiere în zona pieptului, se afla în stop cardio-respirator. Tânărul a fost transportat către spitalul din Curtea de Argeş cu manevre de resuscitare în curs, ulterior fiind declarat decesul.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc agresiunea. AGERPRES

×