x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Actorul înjunghiat într-un mall din Timișoara povestește momentul atacului. Cine este agresorul

UPDATE Actorul înjunghiat într-un mall din Timișoara povestește momentul atacului. Cine este agresorul

22 Oct 2019   •   15:05
UPDATE Actorul înjunghiat într-un mall din Timișoara povestește momentul atacului. Cine este agresorul

Actorul Raul Andrici, înjunghiat în cinematograful din Timişoara, a povestit momentele de groază prin care a trecut. El spune că agresorul făcea gălăgie în timp ce filmul rula, iar spectatorii îl rugaseră de mai multe ori să facă linişte. Când tânărul i-a cerut să nu mai vorbască, atacatorul şi-a ieşit din minţi.

”Era efectiv vulgar, obsesiv, prostesc. M-am ridicat și l-am rugat să se oprească, să se abțină câteva momente până e gata filmul. A izbucnit, a venit prima dată să mă lovească cu pumnii, dar l-a oprit un domn care era cu el. Apoi urla obsesiv că e psihopat, că eu am 19 ani și nu știu ce mă așteaptă. Apoi a zis că pleacă, dar a venit din spate să îmi bage cuțitul în gat. M-am aparat și ne-am îmbrancit”, a povestit actorul.

Acesta se află printre victimele agresorului de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timișoara, care a atacat spectatorii din sală în timpul vizionării filmului românesc „Pisica verde”. Actorul Raul Andrici a debutat în această producție, unde interpretează rolul unui criminal.

Pe de altă parte, agresorul a făcut declarații uluitoare, spunând că de fapt el doar s-a apărat și că victimele ar fi avut asupra lor cutitul, scrie Opinia Timișoarei.

Bărbatul de 36 de ani se numeste Alexandru Olariu, este jurist la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru loviri și alte violențe.

„Am fost în legitimă aparare, m-au atacat. Ei au avut cuțitul. Nu este adevărat nimic. În viata mea nu am făcut nicio faptă penală. Nu îi cunoșteam. Nu era al meu cuțitul, i-am deposedat, am reușit printr-o minune să îi deposedez", a spus agresorul când a fost reținut de polițiști și dus în arest.

Două persoane au fost rănite aseară după un scandal izbucnit într-o sală de cinema de la mall-ul din Timișoara. Unul dintre gălăgioși ar fi scos un cuțit și i-a rănit pe ceilalți doi. Una dintre persoanele agresate a fost tăiată în palmă, iar cealaltă în zona cotului. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Ambulanță, Jandarmerie și Poliție, iar agresorul a fost dus la Secția 3 pentru audieri. Din fericire, rănile celor două victime, în vârstă de 19 și 23 de ani, au fost superficiale, aceștia primind îngrijiri la fața locului.

antena3

 

×
Subiecte în articol: raul andrici atac cinematograf