x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenţie şoferi! Joi, trafic restricţionat în zona Pieţei Victoriei, pentru protestul transportatorilor

Atenţie şoferi! Joi, trafic restricţionat în zona Pieţei Victoriei, pentru protestul transportatorilor

20 Mar 2019   •   17:42
Atenţie şoferi! Joi, trafic restricţionat în zona Pieţei Victoriei, pentru protestul transportatorilor

Traficul rutier va fi restricţionat, joi, în Bucureşti, în contextul manifestaţiei organizate în Piaţa Victoriei de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Astfel, vor fi instituite restricţii de circulaţie, începând cu ora 6,30, pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, permiţându-se circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arhitect Ion Mincu.

La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe strada Paris şi breteaua care leagă bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

"Începând cu ora 6,30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere. AGERPRES

×
Subiecte în articol: protest transportatori