x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenţie şoferi: Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 18, în Pasul Prislop

Atenţie şoferi: Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 18, în Pasul Prislop

21 Ian 2020   •   11:48
Atenţie şoferi: Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 18, în Pasul Prislop

Traficul rutier pe DN 18 este îngreunat de vizibilitatea redusă din cauza ceţii şi a temperaturilor scăzute, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă.

"Vizibilitatea este redusă de ceaţă, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop. Carosabilul sectoarelor de drumuri naţionale este curat şi umed pe DN 1C şi E 58, respectiv parţial umed în rest. Sectoarele de drumuri judeţene au carosabilul curat şi parţial umed", a spus Dan Bucă.

Potrivit acestuia, angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale au intervenit cu 11 utilaje şi au răspândit 25 de tone de material antiderapant. S-a acţionat cu 11 utilaje şi au fost împrăştiate 128 de tone de material antiderapant.

El a adăugat că se înregistrează gheaţă la malurile râurilor Cavnic, Lăpuş, Bârsău, Mara, Iza, Ruscova, Vaser, Cisla, Vişeu, Tisa şi se menţin podurile de gheaţă cu ochiuri pe cursul râurilor Suciu, Lăpuş, Botiza şi Iza. De asemenea, sunt poduri de gheaţă pe râurile Iza şi Mara, unde apa curge pe sub acestea.

Stratul de zăpadă măsoară: 4 centimetri în Baia Borşa, până la 4 centimetri la Vârful Iezer, 1 centimetru la Băiuţ, Cavnic, Poiana Borşa şi Valea Vişeului. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ceata pasul prislop DN 18